11 gyorsan bőrgyógyász tanácsok a gyönyörű bőr

9Nem csak a Csillagok, a bőrgyógyászok is van egy titkos trükk, ami lehetővé teszi, hogy tartsa a bőr szép, gyorsan, egyszerűen. Így, még nem jelenti, hogy a termékeket a Szupererő, de nagyon egyszerű, a rituálék, hogy bárki használhatja.

Összeállítottunk 11 gyorsan bőrgyógyász tanácsok a gyönyörű bőr:

 1. Használja a szünetek, hogy a bőr Jó: ha meg kell lovagolni a vonat két órát ülni a gép, vagy reggel a sok építkezés, vörös fény, mindig van egy emergency kit a bőr. Várakozás közben, akkor csak használja egy szérum, lámpa maszk, vagy egy gazdag érdekel (például, száj, kéz, nyak, stb.).
 2. Annak érdekében, hogy ellazítja az izmokat megelőzésre, az esti lefekvés előtt kell egy rövid akupresszúrás Masszázs. Nagyszerű tipp, de egy gyors, 10 perces rutin az arcunkba Jóga cikkek!
 3. Hidratálja az arcod, kívül-Belül: Igen, az ivás bő vízzel, segít a bőr, hanem a megfelelő hidratálás fontos. Krémek, szérumot kaptak, maszkok nagy mennyiségű hialuronsav a fő nyertesek.
 4. Kerülje a forró víz: forró víz eltávolítja a nedvességet a bőr. Jobb, hogy mossa meg az arcát, napi meleg vagy hideg vízzel.
 5. A naptejet: a naptejet, először a nyak, dekoltázs valamint a kezét, majd az arcát. Ezeken a Helyeken is ki van téve a napsugárzásnak, mint az arcod. Mivel azonban gyakran árnyékolt őket kisebb korban gyorsabb, de nem olyan könnyű talpra állni, mint egy ember.
 6. Használja a szakadár krémek, a nagy esemény előtt: este a nagy esemény előtt kell alkalmazni, hogy az ember ivott, s szakadár Hydrocortisol krém (cink krémek is működik), az arc, a szem környékét. Tartalmaz gyulladáscsökkentő anyagok segít leküzdeni a gyűrűk, ödéma, gyulladás. Figyelem: kizárólag kis mennyiségben, ellenkező esetben a bőr lesz túlterhelt.
 7. 10Fény peeling mindenhol, mindig a legjobb barátom: ha spontán ma este, de még mindig kint használni fény hámlani kezd (pl. szalicilsav), hogy frissítsd fel az arcod.
 8. Soha nem veszíti el, SOHA nem veszíti el a szeme: ha enyhíti a viszketést, vagy make-up, finom, vékony bőr, nagyon feszült reagál a bőrpír, majd idővel, a kis ráncok. Kezelje a szeme mindig olyan, mint egy nyers Tojást, mézet, finoman, folyamatosan, mint schrubbend.
 9. Tanulj meg olvasni ajkak: az ajkak egy jó barométer annak érdekében, hogy a bőr már elég nedvességet. Ha már sokat ivott, még mindig száraz, ez azt jelenti, hogy még az arca legyen gazdagabb.
 10. Soha nem felejtem el azt a naptejet a gépen: el kell kerülni, hogy a nap a gép, mint lehetséges, ezért mindig viseljen LSF, hogyan ne ülj az ablakba. Sugarai a felhők erősebb, mint a földön. A legjobb fényvédő alatt Smink megtalálod itt!
 11. Egyél sok zsírsavak: annak érdekében, hogy tartsa a bőr ragyogó Belülről, mint sok zsírsavak, mint például avokádó, vagy halat kell az élelmiszer-terv. Ez teszi a bőr sima.